Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel krämig renskavspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, och med ett glas (eller två) Gnarly Head Zinfandel (nr 6597) blir det mordgott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina renskaven. Strimla purjolöken. Skär svampen i mindre bitar.
  2. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolöken och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning.
  3. Blanda i salt, kryddor och sås. Koka under lock på svag värme några minuter. Servera med kokt potatis, lättkokta morötter, svart vinbärsgelé och inlagd gurka.
  4. (har inte testat detta orginalrecept utan tog vad som fanns hemma och då blev det älgskav, schalottenlök och burk champinjoner, det blev iallafall mums!)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.