Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Så himla gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingbitarna i en gryta. Slå på en halvliter vatten och låt småkoka i ca: 15 minuter.
  2. Hacka morötterna i större bitar och den gula löken i mindre bitar. Lägg det i grytan. Låt koka ca: 40 minuter på svag värme.
  3. Ta upp kycklingbitarna och rensa fram köttet. Häll i vispgrädden i stekpanna.
  4. Smaka av med salt och peppar. låt såsen koka häftigt i ca: 10 minuter så att vattnet koka bort och den blir simmig.
  5. Lägg i det rensade kycklingköttet i såsen och låt puttra en stund.
  6. Servera med ris och soja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.