Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Bra basrecept - Smaksättningen fixar du när ni ska äta. Går bra att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i strimlor. Bryn den i smör-&rapsolja i en stekpanna. Krydda med peppar. Rör i soja, smulad buljongtärning och grädde.
  2. Vispa ut vetemjölet i lite vatten och rör ner i grytan. Låt allt koka ca 5 min.
  3. Låt grytan kallna. Frys in i formar, lagom stora till en måltid.
  4. Förslag vid servering: Strö gärna över fetaost, svarta oliver och oregano eller rivet citronskal, hackad vitlök och persilja eller ingredienser efter egen smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.