Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel Madeirasås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb, enkel och mustig madeirasås som blir perfekt varje gång.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken. Fräs löken i smör i en kastrull tills den är mjuk. Tillsätt rödvin och tomatpuré, låt puttra en stund. Rör ner mjöl, vatten och buljongtärning, låt koka upp. Tillsätt soja så mycket som behövs för kraftig mörk färg. Smaka av och sila bort lökbitarna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MiniGlitterfia 9 mars 2010

    Den godaste såsen som finns tror jag =)

  • Belgrythaz 6 oktober 2011

    Madeirasås utan Madeira? Det här är en rödvinssås, och inget annat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.