Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel och god fiskrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mina ungar älskar denna fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

Jag brukar använda ett fiskblock som får tina lie grann så det går lätt att skära. Dela fiskblocket i lagom portionsbitar, lägg i en smord ungsfast form krydda med salt och citronpeppar. Skär purjon i skivor och lägg på ena sidan av fisken och tomaterna i klyftor på den andra sidan. Häll på grädden och sätt in i ugnen 175 grader i ca 35 minuter och fisken känns klar. Servera kokt potatis och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.