Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel och god sås till fisken

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En god varm sås som är snabb och enkel att göra. Den passar dessutom bra till både kokt och stekt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka dillen fin. Blanda den med de övriga ingredienserna. Koka på svag värme tills buljongen har löst sig ordentligt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Receptglad 9 april 2017

    God och enkel sås med ingredienser som oftast finns hemma. Gör denna till fiskbiffar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.