Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel och snabb fiskgratäng

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt god fiskgratäng som är enkel att göra. Såsen blir underbar trots de få ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, passerade tomater och dill i en skål. Smula i buljongtärningen.
  2. Lägg fisken i en form, salta och peppra den. Häll över blandningen och ställ in den i 225 grader i 30 minuter.
  3. Har gjort denna rätt även med krossade tomater och det fungerar lika bra.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • lottelise 29 augusti 2009

    Jag serverade den här fisken på jobbet och både de vuxna och barnen tyckte den var god. Den blev väldigt populär så den måste jag servera fler gånger.

  • anmawa 14 oktober 2009

    Fisken var jättegod och mycket enkel att göra. Ett riktigt bra bas-vardagsrecept som man lätt kan ändra på efter vad man har hemma. Tonåringarna tog om så det är ett bra betyg.

  • littlejohn 29 augusti 2010

    Enkel och snabb att göra. Jättegott var det, så den kommer vi att göra igen. Tack för ett bra recept.

  • MosterA 9 september 2010

    Detta var väldans gott. Kommer att göra flera gånger. Tack för receptet!

  • gustafsanna 24 januari 2011

    Den här ska jag testa idag. Älskar fisk och det här verkar gå både snabbt och vara enkelt...Perfekt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.