Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Välj bara fettprocent på grädden och smak på fraîchen så kan man variera detta recept hur mycket som helst.! Jag använder 4% grädde och paprika/chili-fraîche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg det tinade fiskblocket i en liten ugnsform. Lägg grönsakerna bredvid.
  2. Häll över en blandning av grädde och fraiche. Strö över ost!
  3. In i ugnen på 225 grader i 20-25 minuter. När fisken ramlar sönder när du petar på den är den klar.
  4. Servera med grönsaker och potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Rolf Smedh 17 juni 2018

    Jag vill tacka "Matklubben" för dom fina recept som jag haft användning för hemma. All beröm till er!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.