Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel pizzadeg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Kräver lite planering men är så enkel o billig. Vaför inte göra små pizzamackor till dagen efter?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kall degvätska.
  2. Blanda allt.
  3. Dela upp i 10 portionsbitar och fördela i 1 literspåsar-knyt! Eller dela i 2 stora delar i 3 literspåsar.
  4. Låt jäsa 1- 4 timmar i kylen Kavla ut i lite mjöl, välj egna ingredienser.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • DevourMe 24 juni 2008

    så man kan göra typ 10 pizzor av den här degen? ass¨för 10 pers och detta går utan smör eller fett å sånt:P? strålande om det funkar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.