Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel rabarbersoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt och lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär rabarbern i små bitar. (Skala om den är grov). Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarbern. Koka mjuk under lock ca 3-4 minuter. Rabarbern ska börja falla samman.
  2. Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten. Ta kastrullen från värmen och tillsätt potatismjölet under omrörning. Låt koka upp.
  3. Servera med en god skorpa. Soppan kan sparas i kylskåp flera dagar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hemajon 10 maj 2015

    Supergod. Påminner om den man åt som liten. Perfekt med skorpor och lite grann grädde på.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.