Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel rödspätta med bönsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbart god fiskrätt som dessutom är smart för att alla ingredienser, även de till salladen, kan köpas hem långt i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader
  2. Lägg fisfiléerna med den vita skinnsida uppåt och salta dem. Fördela peperoni & olivblandningen på filéerna och rulla ihop dem.
  3. Lägg filéerna i en ugnsäker form med skarven nedåt. Blanda vatten med fiskfond och häll över. Salta, peppra och strö över osten. Grädda mitt i ugnen ca 15 min tills osten fått fin färg.
  4. Bönsallad: Vispa ihop olja, vinäger, vitlök och senap. Skala och grovriv morötterna. Skölj bönorna, blanda allt i en skål. Smaka av med salt.
  5. Servera fisken med bönsalladen, grovstött potatismos och ev några dillkvistar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bugmenot 12 februari 2011

    fisfilé, hihi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.