En underbart god fiskrätt som dessutom är smart för att alla ingredienser, även de till salladen, kan köpas hem långt i förväg.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader
- Lägg fisfiléerna med den vita skinnsida uppåt och salta dem. Fördela peperoni & olivblandningen på filéerna och rulla ihop dem.
- Lägg filéerna i en ugnsäker form med skarven nedåt. Blanda vatten med fiskfond och häll över. Salta, peppra och strö över osten. Grädda mitt i ugnen ca 15 min tills osten fått fin färg.
- Bönsallad: Vispa ihop olja, vinäger, vitlök och senap. Skala och grovriv morötterna. Skölj bönorna, blanda allt i en skål. Smaka av med salt.
- Servera fisken med bönsalladen, grovstött potatismos och ev några dillkvistar.
Publicerat den
16 november 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
fisfilé, hihi