Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel smörgåstårta med crème fraiche, fetaost och mimosa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på franskan. Blanda crème fraiche och fetaost.
  2. Lägg ett lager med cirka 9 stycken bröd och bred på crème fraiche-blandningen. Fortsätt med ett lager med bröd, ett lager med mimosasallad och ytterligare ett lager bröd.
  3. Bred på majonäs runtom och lägg på skivad ost. Dekorera med tomat, gurka och rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.