Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel squashsoppa med vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och krämig soppa med riklig smak.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka squashen, bryn den i margarin i kastrull. Häll på vatten och grädde och smula i buljongen. Krydda med vitlök, oregano, paprika, peppar och salt. Låt koka 15 min. Mixa därefter soppan slät och servera med hembakat bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • romas 28 september 2009

    Har nu gjort den här soppan ett par gånger, den har blivit lika populär varje gång. Otroligt lätt och billig att göra tycker jag, särskilt när jag nu haft egenodlad squash. Jag har ej använt oregano varje gång och paprikapulver uteslöt jag helt, den var god ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.