Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Du kan laga denna rätt med fryst eller tinad fisk. Det enda som ändrar sig är tiden i ugn. (Fryst ca 40 min) Servera med kokt/pressad potatis och sallad (utan purjolök)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form. Lägg i fiskblocket. Strimla purjolöken och strö över fisken. Blanda crème fraiche, lite vatten (får ej bli för tunnt), salt och peppar. Smaka av. Töm över fisken och gratinera i 200*. Tiden beroende på enligt ovan.
  2. Ev behövs lite folie över sista 10 minuterna om fryst fisk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilha 19 september 2009

    Enkelt i all ära men jag måste säga att jag tyckte det var lite tråkig mat. Smakade mest ingenting tyvärr!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.