Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel vildsvinsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 150° .Salta och peppra köttet och bryn det hastigt i hett panna. Lägg över köttet i en stekgryta, slå på vatten och krossade tomater. Koka upp, lägg på lock och sätt in i ugnen ca 1 timme.
  2. 2. Skiva och bryn korven när köttet börjar bli färdigt. Lägg i bönor och korv i grytan och koka ytterligare 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. 3. Blanda crème fraichen med limesaften och smaka av med salt. Servera grytan i djupa tallrikar med pasta och limecrème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.