Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkelt och gott

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En verklig snabbrätt som passar de flesta gommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen från ben Blanda crème fraiche med tacokryddorna och salsan.
  2. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över blandningen, strö riven ost över alltihopa. In i ugnen tills det är genomvarmt. Servera med nachos och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • flabban 1 december 2008

    Jättegott. Det enkla gjorde jag själv genom att steka kycklingfile'er med grillkrydda och använde grädde som sås, som jag först värmde och redde av, för att få en fylligare sås, smaksatte och hällde över kycklingbitarna, och överst massor av riven ost. Det blev kanongott. Tack för ett bra recept.

  • Liliankj 19 februari 2009

    Toppenrecept! Fredagsfavorit till hela familjen, jättegott!

  • missimorris 29 januari 2010

    Supergod variant till den tacogratäng med köttfärs som vi i vår familj brukar göra!!! 5 Stjärnor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.