Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkla rödbetsbiffar med getostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödbetsbiffar är supergoda tillsammans med getost. Servera dem med getostkrämen och en matig sallad. Rödbetsbiffar är även perfekta att servera som förrätt. Jag piffade upp de med lite torrostade pinjenötter också. En Sauvignon Blanc passar finfint till.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv rödbetor och lök grovt. Blanda med ägg, majsstärkelse, salt och peppar. Stek små biffar i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Mosa eller riv osten och blanda med crème fraiche, rosmarin, salt och honung. Servera till rödbetsbiffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.