Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkla rosépepparbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör med fördel dubbel sats utav såsen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med ägg, vatten, salt och kryddor. Forma färsen till ganska stora biffar. Stek biffarna i smör på ganska stark värme 2-3 min på varje sida. Ta upp biffarna och håll dem varma. Sänk värmen och häll i crème fraichen i stekpannan. Tillsätt rosépeppar och låt såsen koka under omrörning. Smaksätt med lite salt och soja om det behövs. Häll såsen över biffarna och servera med kokt potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.