Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkla snabba wienerbröd

 
  • Serverar: 6-12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Om du får oväntat besök är dessa wienerbröd snabba att baka och väldigt uppskattade.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 175 grader. Dela i 2 delar eller lägg hela plattor på ett bakplåtspapper (beroende på hur stora wienerbröd du vill ha.) Skala och skiva äpplet i smala klyftor och lägg dem på plattorna. Strö på kanel och sockret. Ställ in plåten i ugnen i ca.10-13 min (tills de svällt och fått fin färg.) Tag ut plåten och låt svalna något. Om du vill lyxa till det lite så pudra över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.