Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enklaste revbensspjällen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Min fd svärmor gjorde dessa och jag lärde mig av henne. Uppskattas av både stora och små. Passar inte bara till julbordet utan kan lagas vilken dag som helst och då serveras med potatis, sky och smörgåsgurka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn revbensspjällen i margarin runt om. Krydda med mycket grillkrydda. Lägg spjällen i en stekgryta, häll på vatten så det täcker nästan över spjällen. Lägg i en klick smör och krydda mer med grillkrydda. Det ska vara MYCKET grillkrydda. Det smakar nämligen inte grillkrydda när dom är färdiga.
  2. Låt koka i ca 2 timmar. Se till att det inte kokar torrt och krydda mer om det behövs.
  3. Det låter verkligen inte gott när man läser receptet, men jag lovar att det är det. Spjällen är klara när benen lossnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.