Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enris smaksatt Aborre

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fisk i ugn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa fisken om den ej är rensad, fjälla den, lägg fisken i var sitt folieomslag, med en klick smör imagen och en kvist enris 3-4 cm också i magen, salta. Gör ett tätt omslag av folien. Lägg dessa i ugnssäker form och låt dom gå i 225" värme i 15-20 min. potatisen bör ha satts på kokning 20 min före fisken skall in i ugnen.
  2. Pepparrotssåsen gör du enligt följande. Smält smör, rör i mjölet och späd med mjölken, rör om hela tiden, mjölet sväller och späd efter med mer mjölk om behov finns. Blanda i den rivna pepparroten och salta lätt.. låt puttra på 1 ans värme tills fisken är klar. servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.