Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecote med krämig ost och tomatfyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Om du önskar sky eller sås, häll lite vatten eller grädde runt biffarna i stekpannan och hetta upp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka tomaterna ett par minuter i vatten om de är hårda. Skär dem i små bitar och mosa ihop med osten. Skär en ganska djup öppning på ena sidan av varje biff. Fyll den med tomat och ostblandningen. Fäst ev. ihop den med en cocktailpinne. Stek biffarna i fettet ca 30 min per sida. Ta bort ev. pinnar.
  2. Servera med broccoli och pasta och strö över chili.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lotten_J 17 januari 2009

    Jättegod smak. Det enda som var minus var att det var svårt att hitta en bra snittyta då köttet ville på dela på sig och då är det svårt att få fyllningen att "stanna kvar" trots tandpetare. Men då fyllningen smakade så himla gott får denna rätt ändå en fyra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.