Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecote med ört- och baconmums

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt och gott!! Perfekt till bjudning eller helg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in köttet med olivolja, salt och peppar. Bryn köttet runt omkring, så att det får stekyta. Gör flera snitt i köttet, ganska djupa. Fyll med den stelnade baconröran med örter och pressad vitlök. Ställ in i ugnen i ca 40 min på ca 125 grader. Vänd och ös köttet 2 ggr under stekningen.
  2. Detta serverades till en krämig rotsaksgratäng, sallad och balsamvinägerdressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.