Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecote med ostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så enkelt när det finns färdiggjord ostsås att köpa.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra köttet. Stek entrecoten i matfett, gärna i traktörpanna eller i stekpanna med hög kant. Häll över ostsås och grädde. Låt köttet sjuda 1-2 minuter i såsen. Klipp i gräslök och smaka av med salt och peppar. Dela kålen i stora klyftor. Koka dem i lättsaltat vatten 5-10 minuter. Smält smöret. Tillsätt pepparroten. Servera kålen nykokt med smöret till köttet samt pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.