Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecôte på spett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxiga spett med sval sås gjord på grillad paprika. Grilla paprikan själv eller köp färdig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar ca 3 x 3 cm. Blanda smör- & rapsolja med salt, peppar och rosmarin i en bunke. Lägg i köttet, rör om. Trä upp köttet på 4 spett.
  2. Låt paprikan rinna av och hacka den grovt. Blanda crème fraiche, paprika och vitlök. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Grilla spetten över glöd 3 - 4 min per sida. Servera med såsen och en sallad med kokta, stora vita bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.