Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrétårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

GOD!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök och räkor mycket fint och blanda dessa. Vispa grädden hårt. Blanda hacket i grädden och blanda. Smält gelatinet och blanda kaviaren däri. Blanda gelatinet med räkorna i grädden och vispa så att kaviaren blir jämnt fördelad. Försök att undvika att grädden i slutskedet blir så tunn att kaviarkornen sjunker till botten. (Grädden ska vara MYCKET hård vispad.) Häll upp innehållet i en form med löstagbar botten och ställ denna i kylen minst 3 timmar före servering. Dekorera med de hela räkorna före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.