Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrétårta

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

Hacka ansjovisen. Rör ihop den med smör, ägg. Lök, och kapris. Avsmaka ev med ansjovisspad och peppar. Bred tunt med smör på brödskivorna. Lägg ihop två på ett fat. Täck med fyllning. Varva sedan bröd, fyllning, bröd, fyllning, bröd. Bred slutligen lite mjukt smör över hela tårtan. Garner med skivor av ägg och oliver, kapris och ansjovisfiléer. Tryck fast spröda salladsblad på sidorna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.