Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ersbackens nougatparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 timmar 30 minuter
Skriv ut

En fanatstisk dessert som med glädje serveras vid vilket tillfälle som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att vispa grädden. Vispa sedan äggulor och florsocker och vanilj i en annan bunke. Det ska bli fluffigt. Vänd ner nougaten, grädden och den hackade mandeln i äggen.
  2. Välj en frysform som passar till den servering du tänkt ha. Antingen en rostfri patéform för att skära ut snygga trekanter eller en pajform med löstagbar botten. När du hällt ner smeten i en form ringla ner lite honung i formen. Frys sedan allt i ca 5 timmar.¨

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.