Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Escarol- och melonsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag är helfrälst i olika sorters sallader!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ingredienserna till örtyoghurten.
  2. Riv sallatsbladen i mindre bitar om det behövs. Tag ut kulor ur melonen med ett kuljärn eller skär melonen i bitar. Skölj och skiva rädisorna. Skölj av ev salt från nötterna och rosta dem i en torr stekpanna. Strö dem över salladen.
  3. Servera örtyoghurten till och gärna ihop med skinka eller grillat kött. Garnera gärna med ätliga blommor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.