Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Escoffiers Cumberlandsås

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Auguste Escoffiers recept på Sauce Cumberland - i princip rakt av. Arbetsbeskrivningen är tagen från hans text.Enda anpassningen som gjorts är att råvarorna brutits ur Beskrivning och lagts i Ingredienser – i originaltexten är de blandade i löptext.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och förväll den i en minut, pressa ur vattnet och ställ åt sidan. Till vinbärsgelé tillsättes portvin, lök, apelsin- och citronskal. Förväll detta några minuter, låt rinna av och skölj i kallt vatten- Vidare tillsättes saften av apelsin och citron, pulveriserad senap, lite Cayennepeppar och, om van så vill, ingefära.
  2. Serveras till högvilt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.