Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Escoffiers engelsk mintsås

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Auguste Escoffiers recept på Sauce Menthe - i princip rakt av. Arbetsbeskrivningen är tagen från hans text.Enda anpassningen som gjorts är att råvarorna brutits ur Beskrivning och lagts i Ingredienser – i originaltexten är de blandade i löptext.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka myntablad och lägg dem i en skål Tillsätt socker, ättika och salt. Blanda väl.
  2. Serveras till varmt eller kallt lammkött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.