Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Escoffiers smörsås – LCHF

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Auguste Escoffiers recept på Sauce au Beurre - i princip rakt av. Arbetsbeskrivningen är tagen från hans text.Enda anpassningen som gjorts är att råvarorna brutits ur Beskrivning och lagts i Ingredienser – i originaltexten är de blandade i löptext.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda väl vetemjölet med smält smör. Häll i vattnet, vari saltet fått smälta och rör om duktigt.
  2. Tillsätt slutligen en legering ( blandning ) av äggula och grädde.
  3. Passera såsen genom silduk och avsluta, sedan såsen tagits från elden, med smöret.
  4. Serveras till vissa kokta fiskrätter och till sparris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ostbiten 2 april 2012

    Hur kan det vara LCHF när den innehåller mjöl? I andra recept på smörsås ingår inte mjöl alls..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.