Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Esis Gurkmix

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Variant på bostongurka

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten, ättiksprit, socker, salt och senapsfrö. Lägg i lökhacket och sjud ca 5 minuter. Tärna gurkorna och paprikan (välskrubbade). Lägg ner hacket i lagen och sjud sakta ytterligare ca 15 minuter på svag värme. Fyll upp på heta, rena burkar. Förslut och låt dem svalna ståendes upp och ner. Förvaras svalt, öppnad burk förvaras i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.