Jag aldrig smakat godare!!!:D:D:D:D:D
FÖR ALLA KAFFE FREAKS!!!
Instruktioner
- Hacka chokladen grovt och smält i mikro eller vattenbad tillsammans med 1/2 dl av vispgrädden. Rör om så att chokladen och grädden blandas. vispa ihop äggulor och socker. Tillsätt kaffet i äggsmeten. Vispa resten av grädden lätt. Rör ner en fjärdedel av den vispade grädden i chokladen. Tillsätt äggvispet och vänd till sist ner resten av grädden. Fördela moussen i portionskålar och jämna till ytan. Låt stå kallt i cirka två timmar så att moussen stelnar. Pudra över kakao och strö sist över den hackade chokladen.
- TIPS! Den är god att smaksätta med några droppar konjak eller likör. Gott att serverar tillsammans med krispig mandel- eller havrefran till en nybryggd espresso!!
Publicerat den
14 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar