Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Esters festpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Paj att bjuda på i kräftans tider - alla tider på året är den lika god...recept från 1989.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta snabbt ihop smör, vetemjöl och ägg till en deg.
  2. Klä en pajform med degen. Låt den stå svalt 10 min.
  3. Grädda den i ugnens mitt i 225 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
  4. Blanda kaviar, vispad grädde och finhackad lök. Bred fyllningen över pajen. Strö över de hackade äggen och persiljekvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.