Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Estnisk pasha

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En Estnisk påskdessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smöret och sockret i en stor bunke tills det är väl blandat. Rör därefter i äggen, mandeln, vaniljsockret, suckaten, salt, samt citronskal.
  2. Alltsammans ska blandas väl. Tillsätt kesellan under omrörning. Vispa grädden och vänd ner den i blandningen. Lägg blandningen i ett durkslag eller i en sil klädd med silduk.
  3. Låt blandningen stå svalt några timmar för att en del vassle ska kunna rinna av. Stjälp upp desserten på fat och garnera med strimlor av apelsinsuckat. Servera rätten som dessert eller till kaffe i stället för tårta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.