Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas fläskfilé

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Min syster är bäst på att laga mat! Här kommer ett av hennes favotitrecept! Passar som bjudrätt eller helgmat!

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i skivor. Bryn i matfettet. Krydda. Lägg köttet i en ugnsform. Strimla bacon och knaperstek. Lägg den över köttet. Blanda fraiche och grädde och lite svartpeppar. Häll det över köttet i formen. Strö över riven ost . Gräddas i ugn 200 grader ca 30 min. Serveras med tagliatelle, lingonsylt och en god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.