Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas goda pastasås.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god vegetarisk sås som smakar bra med pasta och ett vitt gott bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll oljan i en gryta eller djup stekpanna. Skölj spenaten och lägg ned den i pannan att fräsa på medelhög värme. Lägg i de soltorkade tomaterna.
  2. Skölj, ansa och skiva purjolöken och tillsätt den. Skala, och skiva vitlöksklyftorna och tillsätt även dem att fräsa i pannan.
  3. Slå över matlagningsgrädden och låt koka i högst fem minuter och red sedan av med vetemjöl. Smaka av med salt och citronpeppar.
  4. Garnera rätten med färska basilikablad före den serveras. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.