Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas goda potatis- och köttfärsgratäng

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En snabb rätt som räcker till många!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek hackad lök och pressad vitlök. Ställ det sedan åt sidan på t ex en tallrik. Bryn köttfärsen och krydda. Blanda ihop allt.
  2. Varva i en ugnsform: potatisgratäng - köttfärsröra, gratäng - röra.
  3. Riv både vanlig ost och parmesanost ovanpå (ganska mycket)
  4. In i ugnen (mitten) ca 20 min i 200 gr värme. Servera gurka och paprika till.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • unni 16 november 2007

    Har letat ett tag efter liknande recept, detta skall provas i morgon!

  • Lilljeppe 21 november 2007

    Super gott!

  • piitu 3 mars 2008

    Hej, jag gjorde det här med egen potatisgratäng. Det tar bara mycket längre i ungnen såklart. Jätte gott. Man kan istället köttfärs sätta stekt älgskav eller renskav oxå! Tack för receptet!

  • sivan52 22 augusti 2008

    detta var kanongott. kommer att göra det fler gånger. tack för receptet

  • pengsan 8 december 2008

    riktigt gott!

  • lenasj65 12 februari 2010

    Enkelt o gott! Verkligen mättande.Den blir lagad fler gånger hos oss!

  • islgu 10 maj 2010

    Gjort den här rätten några gånger nu, och den blir verkligen god! Men självklart gör man sin egen potatisgratäng oxå.

  • Tedenliid 17 december 2011

    En stor favorit och enkelt som jag som äldsta barn i familjen ofta lagar till alla när föräldrarna jobbar sent. Väldigt poppis och trots att jag lagar mer och mer varje gång tar maten alltid slut. Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.