Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas kassler i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

4 personer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken lägg i form. "Stänk" lite grädde över. Låt stå i ugn 200 gr i 10 minuter.
  2. Lägg kasslerskivorna på purjolöken och skiva vitlöken och sprid dem över kasslern. Dela tomaterna och skiva dem och lägg dem över vitlöken och kasslern.
  3. Häll resten av grädden över hela rätten och därefter den rivna västerbottenosten. Gratinera i 225 grader i 30 minuter. Servera med nypotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.