Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas linfröbullar

 
Skriv ut

Det går att byta ut ingredienserna i grynblandningen mot det man har hemma. Jag har t.ex. märkt att för stor mängd vetekli gör brödet torrt, och därför väljer jag ibland att ersätta det med något annat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt förutom grynblandningen, tillsätt därefter även den, eventuellt russin, och 5 dl vetemjöl.
  2. Arbeta ihop till en smidig deg, strö lite mjöl över degen och låt den jäsa i 30 min.
  3. Baka ut och låt jäsa ytterligare 30 min.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i 10-15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.