Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas nötbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mycket gott, grovt bröd med nötig smak. Enkelt att göra då det bara är att röra ihop och hälla i en form.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader, smöra bakformen (1 1/2 liters bakform) och bröa med vetekli. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt filmjölken och sirap. Rör ihop allt, går bra med elvisp. Häll i smeten i formen, jämna till på ovansidan. Grädda längst ner i ugnen i cirka 1 timme. Låt brödet svalna på galler under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.