Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas paella

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Paella finns i nästan hur många olika varianter som helst, här kommer en till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfilén runt om i olja, salta och peppra. Ta upp dem ur pannan.
  2. Finhacka den skalade löken och fräs den i pannan med den pressade vitlöken.
  3. Tillsätt ris, buljong och saffran, koka upp och lägg i kycklingfileén. Sjud under lock i ca: 10 minuter. Testa om kycklingen är helt klar genom att skära i den. Dela den gärna i mindre bitar.
  4. Tärna paprikan och blanda ner den med ärtorna i paellan Smaka av med ev mera salt och peppar.
  5. Servera...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.