Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas Paella

(3 kommentarer)  
Evas Paella Evas Paella
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfilén runt om i olja. Salta och peppra. Ta upp den ur pannan.
  2. Finhacka den skalade löken och fräs den i pannan med den pressade vitlöken.
  3. Tillsätt ris, buljong och saffran, koka upp och lägg i kycklingfilén. Sjud under lock i ca 10 minuter. Testa om kycklingen är helt klar genom att skära i den. Dela den gärna i mindre bitar.
  4. Tärna paprikan och blanda ner den med ärterna i paellan. Smaka ev. av med salt och peppar. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ennovy 26 juli 2008

    jättegott med en grönsallad till

  • mullemec1 4 december 2010

    Det blev verkligen jätte gott :) Slängde i lite svamp också... Mycket gott... Och helt plötsligt kändes det som man satt med släkten i Spanien. Tack!

  • mrhex 24 juli 2012

    Ska testa men jag hoppas innerligt att det inte är 172 krm saffran :) = 103gram som det står i receptet. Utan att du menade 1/2 krm, Ser gott ut iallafall, och ska ställa denna på bordet ikväll så får vi se.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.