Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas potatissallad

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna den kokta potatisen och äpplen, strimla purjolöken och hacka smörgåsgurkan. Blandas.
  2. Blanda ihop grädde, gräddfil, majonnäs, dill, salt och svartpeppar och rör ner i salladen.
  3. Låt stå i helst ett dygn.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Cassiopeya 22 juni 2011

    Hm ser att receptet är lite äldre, hur mycket majonäs och gurka sak det vara? ½ burk säger inte så mycket!

  • EvisW 23 juni 2011

    Tack för din kommentar. Nu har jag ändrat i receptet.

  • Cassiopeya 3 juli 2011

    Härligt! Tror jag ska testa denna i morgon då :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.