Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas snickers

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 80 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett jättegott och uppskattat godis i jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält jordnötssmöret tillsammans med sirap i en kastrull lagom stor så flingor och kokos får plats. Blandningen ska bli riktigt het men ej koka. Tillsätt vanilsocker kokos och rice crispies och hackade jordnötter och blanda allt.
  2. Häll ut smeten i en fyrkantig bakpappersklädd form, ca 20 X 30. Låt stelna, går ganska fort.
  3. Smält blockchokladen.
  4. Skär i fyrkanter, jag brukar doppa dessa i chokladen runt om, det håller längre då.
  5. Lycka till alla godisgrisar!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tine 8 december 2008

    Ett till topp recept på snickers Tack! God Jul och gott nytt år ! Tine

  • juni59 16 oktober 2009

    Det här kommer att bli en stor favorit. Den får 5+. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.