Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evias skink och broccolipaj

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god paj och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen, låt degen ligga kallt i kylskåp 1 timme eller 10-15 minuter i frysen.
  2. Kavla ut degen till en rund form och lägg den i en pajform, nagga den lite med gaffel och grädda i 10 minuter i 225 grader.
  3. Hacka purjo och skinka under tiden och dela broccolin i små buketter.
  4. Blanda ägg, mjölk, creme fraich, ost. salt, vitpeppar och svartpeppar.
  5. Lägg purjon och broccolin i den förgräddade pajformen, strö över skinka och häll sedan över äggblandningen.
  6. Ställ in pajen i ugnen igen i 25-30 minuter.
  7. Låt gärna pajen stå några minuter innan servering. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.