Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk biffcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ätit detta och det är kanongott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna köttet i ca 1 cm stora tärningar. Skala och dela löken i fyra delar och skiva. Mjukfräs löken i hälften av det margarinet på svag värme i en gryta. Låt curryn fräsa med mot slutet.
  2. Tillsätt ingefära, krossad tomat, vatten, kalvfond och svartpeppar. Bryn köttet i resten av margarinet på medelstark värme i en stekpanna.
  3. Lägg över köttet och låt grytan koka ca 20 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med med kokt ris, gärna jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.