Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vardagsrätt som är festlig, nyttig och god, samt lätt att göra. Tillagas ofta på min arbetsplats och hemma hos mig.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfileérna i grytbitar. Skiva lök och squash. Strimla paprikan. Bryn kycklingbitarna i omgångar och lägg över i en gryta. Fräs grönsakerna och de väl avrunna bambuskotten en kort stund och lägg över i grytan. Späd med vatten och smula ner buljongtärningen. Smaksätt med farinsocker, vinäger och soja. Pressa ner vitlök. Låt alltsammans koka ihop 5 min. Salta och peppra. Red av med potatismjöl utrört i lite vatten. Kokt ris passar bra att servera till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gonta 16 juli 2008

    Jätte god. Använde en burk wokmix i stället för bambuskott och brocoli. + att jag hade i 1 dl kashewnötter. En rätt jag lär göra många ggr. Tack så mycket för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.