Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk gino

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på grill (övervärme), 200°.
  2. Skiva frukten och lägg i en ugnsfast form. Blanda samman socker, kokos, hackad choklad och riven ingefära.
  3. Strö blandningen över frukten och gratinera ginon med ugnsluckan öppen till gyllene färg, cirka 10-15 minuter. Servera varm med en skopa vaniljglass.
  4. Tips! Använd gärna alla sommarens frukter och bär!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.